TULIP INN BODEGRAVEN

Ontspannen overnachten in het Groene Hart
Tulip Inn Bodegraven belooft u een warm welkom

Prachtig gelegen in een rustige en groene omgeving, net buiten Bodegraven, biedt dit moderne zakenhotel direct toegang tot snelweg A12, die Utrecht met Rotterdam verbindt. Ons 3-sterren hotel, met Standard en Executive kamers met balkon, schrijftafel en gratis wifi, biedt zowel zakenreizigers als vakantiegangers een keuze aan comfortabele accommodatie tegen een redelijke prijs voor alle soorten reizen naar Bodegraven.

Tulip Inn Bodegraven heeft een ruim opgezet tafelservice restaurant, geopend voor ontbijt, lunch en diner. Bedrijven, die in de regio zakelijke evenementen willen organiseren, hebben ook toegang tot 6 modulaire en multifunctionele vergaderzalen, perfect voor congressen, opleidingsworkshops en incentives. Met catering ter plekke, buitenactiviteiten en kamers met een goede prijs-kwaliteit, hebben we alles wat u nodig heeft voor een succesvol zakelijk of privé evenement.

In het Tulip Inn Bodegraven Hotel is de receptie 24/7 open en er zijn gratis lokale wandel- en fietskaarten beschikbaar. Ons vriendelijke team kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen. Zij zullen hun uiterste best doen om te helpen uw verblijf zo zorgeloos en ontspannen mogelijk te maken. Aarzel niet om contact met hen op te nemen voor meer informatie.

Het hotel ligt in het hart van een rustige, landelijke streek, dat bekend staat als het Groene Hart van Nederland en is ideaal om te fietsen en te wandelen. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder andere de historische stad Bodegraven, Gouda met de beroemde kaasboerderijen of de Reeuwijkse Plassen, een rustige omgeving met niet minder dan 11 meren.

 

Het Tulip Inn Bodegraven Hotel biedt de beste tarieven voor uw hotelreserveringen in Bodegraven.

Reserveer nu en ontdek de aanbiedingen van het moment op onze officiële website!

Door het downloaden van de toepassing HotelForYou (iOS, Android) kunt u direct reserveren vanaf uw telefoon.

Vindt meer Tulip Inn Hotels in Netherlands.

Algemene Informatie
Algemene informatie Het 3-sterren hotel Tulip Inn Bodegraven heeft 64 kamers, allemaal voorzien van een Frans balkon. Onze 6 multifunctionele conferentiezalen zijn geschikt voor vergaderingen, opleidingen of andere bijeenkomsten. Geniet van gratis wifi in het gehele hotel.  

Tulip Inn Bodegraven is door de Green Key organisatie gecertificeerd op het gebied van duurzaamheid. Het hotel heeft het "Green Key Gold" certificaat ontvangen voor de hoge mate van duurzaamheid van het hotel. Voor meer informatie over duurzaamheid klik hier.